Een kredietkaart is niet alleen een zeer handig betaalmiddel, maar u heeft hiermee ook de mogelijkheid om al uw uitgaven goed in kaart te brengen. U behoud hiermee dus eenvoudig overzicht. Het wordt pas echt lastig om een goede administratie bij te houden als u ook met contant geld betalingen doet. Als u in het vervolg al uw betalingen met een bankpas en kredietkaart doet, dan heeft u maandelijks een duidelijk overzicht. De bank en creditcard aanbieder doen al het werk voor u.

Eens per maand worden alle transacties in rekening gebracht

Elke maand worden de transacties voor u door de kredietkaartaanbieder in rekening gebracht. Deze worden afgesloten op een vaste datum. U kunt dit niet wijzigen. De datum verschilt overigens per bank. Als de transacties op het eind van de maand afgesloten zijn, dan ontvangt u van uw bank of van Atos Wordline een overzicht met daarop duidelijk alle transacties vermeld. U vindt vanwege uw eigen veiligheid niet uw gehele kredietkaartnummer op de uitgavenstaat terug. Een paar cijfers vervangt men door een X. U kan overigens ook een kopietje aanvragen van uw uitgavenstaat. U kunt het origineel bewaren voor uw eigen administratie en een kopie voor bijvoorbeeld uw bedrijf.

BENL - Mastercard - 728x90

Hoe kopie aanvragen?

U kunt online een formulier invullen (waarschijnlijk bij uw kredietkaartaanbieder) om een kopie van uw uitgavenstaat te ontvangen. Als de uitgavenstaat door Atos Wordline wordt verzorgt, dan kan u dat bij hen aanvragen.

Transacties tot in detail bekijken

Uw uitgavenstaat wordt zeer volledig geleverd. Zo kan u al uw verrichtingen tot in detail bekijken en zo nodig betwisten. Van iedere transactie kunt u de details opvragen. Zo kan u achterhalen rond welke tijd een transactie is gedaan en waar (het verkooppunt). Ook de naam van de winkelier is te achterhalen.

BENL - Mastercard - 728 x 90 - CTA 1

Kan ik de elektronische uitgavenstaat elektrisch ontvangen?

Op dit moment is het nog niet mogelijk om uw uitgavenstaat in elektrische vorm te ontvangen. Uw uitgever zal u meteen informeren wanneer dit wel mogelijk is.