Creditcards en Kredietkaarten vergelijken

Vergelijk de verschillende creditcards op kredietlimiet, jaarlijkse kostenpercentage, jaarlijkse bijdrage voor het gebruik van de creditcard, de terugbetalingsformule, de mogelijkheid om (gratis) geld op te nemen, veiligheid en beheer gemak. Vind de kredietkaart die bij u past: Vind uw kaart en ontdek uw kaart en al haar voordelen.

[pricingtable id=”99″]

Wat is een creditcard?

Een kredietkaart of creditcard is een pas waarmee aankopen kunnen worden gedaan. De gebruiker betaalt achteraf, in tegenstelling tot een betaalkaart (debetkaart), waarbij het bedrag direct van de rekening wordt afgeschreven. Betalen met een creditcard is makkelijk vanwege de brede acceptatie. Zo kunt u met een creditcard bijna overal ter wereld betalen en geld opnemen. Ook aankopen doen via internet is geen enkel probleem. Bij een creditcard betaling worden bestellingen direct verwerkt, dit in tegenstelling tot een machtiging of overschrijving, waar vaak enkele dagen overheen gaan. Kortom, met een creditcard profiteert u van een totaalpakket aan betaalgemak.

Waarom een creditcard aanvragen?

Creditcard.be is dé creditcard of kredietkaart vergelijkingssite België. Hier kunt u binnen enkele minuten zien welke creditcard bij u past. Wij bieden creditcards aan van diverse grote creditcardmaatschappijen over heel de wereld, waaronder Mastercard en Visa. Er is altijd een creditcard die bij u past. Bij vrijwel elke creditcard zijn uw aankopen automatisch verzekerd. Ook profiteert u van mooie kortingen bij zowel online aankopen als aankopen in winkels. Een creditcard biedt u naast service, veiligheid en kortingen, ook extra financiële ruimte. Zo kunt u aankopen doen zonder gelijk te hoeven afrekenen, met daarbij een vooraf ingestelde limiet. Dit in tegenstelling tot een pinpas, waarbij het gepinde bedrag direct wordt afgeschreven. Bij een creditcard wordt alles één keer per maand afgeschreven.

Creditcard vergelijken

Vergelijk creditcards op Creditcard.be en vind de juiste creditcard of kredietkaart voor uw levensstijl. Al onze creditcards zijn eenvoudig aan te vragen en worden uitgegeven door grote banken zoals Beobank, Cofidis of Buyway. Wij hebben diverse kredietkaarten van Mastercard en Visa, zoals de Gold Card, Neckermann creditcard, Q8  creditcard, Mastercard Student en de World Extra World Mastercard.