De Bijenkorf Card

De Bijenkorf heeft enige tijd geleden ook in België een online shopplatform geopend. Schaf daarom een ‘de Bijenkorf Card’ aan en profiteer dan van allerlei privileges. Zo kunt u daarmee punten sparen en deze inwisselen voor een tegoed. Deze creditcards kunnen alleen klanten aanvragen. Met de kredietkaart kunt u items aanschaffen in de winkel zelf, of online, via debijenkorf.be. Als u uw aankopen binnen 21 dagen betaalt, dan bent u geen rente verschuldigd. Het gebruik van de kaart is overigens gratis.

Punten sparen

Als u regelmatig shopt bij deze winkelketen, dan raden we u aan om zo snel mogelijk de Bijenkorf Card aan te vragen? Want bij iedere aankoop die u doet met deze klantenkaart, ontvangt u een aantal punten. Die spaarpunten kunt u inwisselen voor een tegoed waarmee u producten gratis kunt kopen. Ook is het mogelijk om kortingen bij elkaar te sparen. De spaarpunten zijn online inwisselbaar, via de webshop zelf.

Klantenkaart wordt creditcard

Deze klantenkaart kunt u echter buiten de Bijenkorf om ook gebruiken als creditcard. Dit kan in België maar ook in het buitenland. Voor het gebruik betaalt een klein geldbedrag. Voor pintransacties wordt een extra vergoeding in rekening gebracht.

Voordelen Bijenkorfkaart

  • Overal ter wereld betalen met deze creditcard.
  • Spaar punten bijeen en ontvang daarmee gratis artikelen of een mooie korting op producten.
  • U ontvangt een gratis aankoopverzekering.
  • Online inzicht in alle uitgaven in uw persoonlijke “Card Account” op de website van debijenkorf.be.

Bijenkorf Card aanvragen

U kunt deze klantenkaart aanvragen als u minimaal 18 jaar oud bent. U moet daarvoor wel een Belgisch bankrekeningnummer hebben. Als dat het geval is dan kunt u nu direct de Bijenkorf Card aanvragen. Neem wel de voorwaarden even goed door. Houd tijdens de aanvraag deze gegevens en/of documenten bij de hand:

• Een geldige legitimatiebewijs.
• Een bankpas van uw bank.
• Gegevens m.b.t. uw inkomen.
• Gegevens m.b.t. uw maandelijkse lasten (huur/hypotheek/leningen et cetera).

Kiezen uit diverse soorten Bijenkorf Card

Als klant kan u uit meerdere soorten Cards van de Bijenkorf kiezen. De Bijenkorf noemt dit zelf de ‘cardniveau’s’. Een kaart waarmee u per aankoop in de webshop extra veel punten kan sparen is de Black Diamond Bijenkorf Card. Bij bestedingen van €500 (of meer), ontvangt u tevens met deze kaart veel shoptegoed. Daarnaast kan u kiezen voor Silver of Diamond. Welke kaart voor u geschikt is, dat is afhankelijk van uw bestedingsgedrag.

Verzekerd tegen diefstal, verlies en beschadiging

Standaard ontvangt u bij iedere Card een aankoopverzekering en aflevergarantie. Dit is geldig voor vrijwel iedere aankoop die u doet met de creditcard. Het maakt daarbij niet uit of u online of in een fysieke vestiging een aankoop doet. U kunt gebruik maken van een gratis Aflevergarantie als een bestelling niet arriveert. Het geld krijgt u dan ook terug. Voor alle reizen die u boekt met de creditcard, zijn de volgende verzekeringen van toepassing:

• De reisongevallenverzekering
• Een hulpverleningsverzekering
• Bagagevertragingsverzekering
• Een vluchtvertragingsverzekering

Gebruik ook de Bijenkorf Card app!

Download de speciale de Bijenkorf Card app voor vaste klanten op uw smartphone of tablet. Daarmee heeft altijd inzicht in uw (online) uitgaven.