N26 biedt een gratis internationale bankrekening (met Duitse IBAN) die door iedereen aangevraagd kan worden.  Klanten van N26 krijgen ook een gratis Mastercard debitcard bij hun rekening. Deze Mastercard is gekoppeld aan de bankrekening en kan gebruikt worden voor online transacties, bijvoorbeeld in webshops. Erg geschikt voor jongeren of expats die in Nederland wonen. De debitcard is een vooraf oplaadbare betaalkaart, waarbij je eerst geld op de kaart moet storten voordat je een betaling met je debitcard kan doen. Nadat je prepaid tegoed via een bankrekening of via een kasstorting op de debitcard is bijgeschreven, kan je overal ter wereld met de debitcard afrekenen.

N26 Mastercard

Meer informatie over de gratis N26 Mastercard debitcard.

Verder biedt N26 ook een premium ‘N26 Black’ account aan. Deze kost 9,90 EUR p/maand, maar biedt additionele verzekeringen en gratis geldopnames. Tevens is er een ‘N26 Business’ account die gratis aan te vragen is voor ondernemers, erg geschikt voor ZZP’ers.

Voordelen N6

  • Gratis bankrekening met IBAN en Mastercard debitcard.
  • Lage gebruikskosten. Tot 5 geldopnames per maand zijn gratis.
  • Gebruiksvriendelijke app waarmee je eenvoudig je bankzaken kunt regelen.
  • Contactloos betalen met Google Pay en Apple Pay.
  • Ook beschikbaar voor bedrijven en uitermate geschikt voor ZZP’ers.

Over N26

Gestart in 2013, N26 is één van de snelst groeiende bedrijven in Europa. De thuisbasis ligt in Duitsland, maar N26 richt zich op klanten uit meer dan 17 Europese landen, met geplande uitbreidingen naar Amerika en het Verenigd Koninkrijk. Onlangs heeft N26 meer als een miljoen klanten weten aan te trekken en dit aantal wordt alleen maar groter.