Met een creditcard kunt u natuurlijk eenvoudig uw betalingen doen. Online en fysiek en overal en altijd waar u maar wilt. Maar met kredietkaarten kan u soms meer dan dat. Mijlen sparen bijvoorbeeld. Er zijn wellicht leukere manieren te bedenken om mijlen te sparen maar feit is wel dat het met uw kredietkaart erg eenvoudig is.

Gemakkelijk en snel mijlen sparen

Op geen enkele andere manier spaart u zo snel mijlen bij elkaar! Omdat er nogal veel vragen zijn over het sparen van mijlen met kredietkaarten, besloten we om daarover het e.e.a. op een rijtje te zetten. Welke mogelijkheden zijn er voor u? Met welke creditcard heeft u een geschikte kaart voor het sparen van miles?

Welke kredietmaatschappij kiezen?

Bij welke kredietmaatschappij kan u het beste mijlen sparen met uw creditcard? Voorheen koos men massaal voor kaarten zoals de een Brussels Airlines MasterCard of de Brussels Airlines American Express. Een goed alternatief is tegenwoordig echter de kaart van Beobank: de Air France-KLM Flying Blue World MasterCard. Bij wie brengt u de ‘kredietkaart mijlen’ het beste onder? Kiest u voor Miles & More of juist voor Flying Blue?

Welke vluchten neemt u?

Het is verstandig om de keuze te laten bepalen door het soort vluchten die u neemt. Mensen die bijvoorbeeld vaak met Star Alliance-maatschappijen vluchten boeken zoals Brussels Airlines of Scandinavian, die kiezen doorgaans voor een Miles & More-kredietkaart. Boekt u vaker vluchten via Skyteam-maatschappijen zoals bijvoorbeeld bij KLM, Air France of Delta? Dan past de Flying Blue-gamma van Beobank beter bij u. Al deze kredietkaarten hebben met elkaar gemeen dat u er makkelijk mijlen mee spaart. Welke kaart u kiest om mijlen mee te sparen is dus vooral afhankelijk van hoe vaak u vliegt en bij welke vliegmaatschappijen. Tegenwoordig is er veel meer keuze.