VIABUY prepaid Mastercard, Laat jezelf overtuigen door de diensten en voordelen van de winnaar van de ‘Banking Check 2016’ prijs voor creditcardaanbieders.

De Mastercard van Viabuy is een prepaidkaart die je niet hoeft op te laden vanaf je eigen zichtrekening. Er is geen inkomenstest. Omdat het een Mastercard is, kun je je kaart bij meer dan 36 miljoen handelaars over de hele wereld gebruiken.

Eigenschappen van de Viabuy-Mastercard

Deze prepaidkaart heeft een eigen IBAN- of rekeningnummer. Dat wil zeggen dat je niet hoeft op te laden met je eigen zichtrekening en dat vrienden of je werkgever geld op je kredietkaartrekening kunnen storten.

Een ander voordeel van deze Mastercard is dat je na het bestellen niet op kredietwaardigheid wordt gecontroleerd: Viabuy zegt dat het 100% van de aanvragen goedkeurt, zonder inkomenstest of kredietwaardigheidsonderzoek.

Tot slot kun je een zwarte of een gouden kaart kiezen. Viabuy verstuurt ze binnen 24 uur na aanvraag. Enige eis is dat je in Europa woont. Je betaalt wel zonder kosten in euro.