Bekijk je het klantenbestand van Beobank in België, dan moet je aangeven dat deze kredietverstrekker nog niet erg bekend is. De laatste jaren raakt de consument echter langzaam maar zeker bewust van het bestaan van Beobank.

Vind de kredietkaart die bij u past: Vind uw creditcard en ontdek uw creditkaart en al haar voordelen.

Dat betekent dat de bank steeds meer klanten kan voorzien van deskundig advies, maar –algemeen gesproken- geeft de top van het bedrijf aan dat het marktaandeel in België nog verder mag groeien. Duik je in de geschiedenis van Beobank, dan loont het de moeite om te weten dat de verschillende kantoren in Vlaanderen en Wallonië in feite behoren tot Crédit Mutuel Nord Europe, de grootste bank van Noord-Frankrijk. In feite is Beobank zo het resultaat van een beperkte fusie tussen CMNE en het vroegere Citibank Belgium; de Franse top geeft zo aan hun expertise te willen gebruiken om ook in Vlaanderen voet aan de grond te krijgen. Om het even in de woorden van het bedrijf zelf uit te drukken; Beobank streeft zo naar economische stabiliteit gericht op de bloeiende toekomst van de klant zelf. Benieuwd wat Beobank je te bieden heeft?

  • De meeste bankproducten die in het alledaagse segment vallen, vind je terug in het gamma dat Beobank voor je in petto heeft; goedkope autoleningen, aantrekkelijke hypothecaire leningen; rentevriendelijke groene leningen.
  • Dacht je niet meteen aan een nieuwe lening, maar wil je liever je lopende leningen in een krediet onderbrengen? Ook dan kan je bij Beobank terecht. Beobank biedt je zo de mogelijkheid om je leningen te hergroeperen, zelf als je geen klant bent bij Beobank.
  • Net zoals de meeste banken, heeft Beobank ook een aantal kredietkaarten in de aanbieding. Beobank onderscheidt zich echter door het feit dat de eigenlijke noden van de klant aan een specifieke kaart worden gekoppeld. Beobank Visa, Beobank Mastercard of Beobank Visa? Beobank bekijkt precies wat je nodig hebt en helpt je zo onmiddellijk verder.
  • Sta je op het punt een gezin te starten? Kies dan voor een van de vele langetermijnopties rond sparen die Beobank in petto heeft. Bovendien kan je in dat opzicht kiezen tussen klassieke spaaropties of mogelijkheden met een groter rendement. Via een persoonlijk gesprek met een van de vele getrainde medewerkers bekijkt Beobank welke spaar- of beleggingsoptie het beste bij jouw wensen en persoonlijkheid aansluit.

Als consument is het niet altijd eenvoudig om door de bomen het bos nog te zien. Ben je zo op zoek naar een stabiele en betrouwbare financiële instelling met een minimum aan persoonlijke service, dan heb je al snel heel wat banken om uit te kiezen. Het komt er dan ook op aan een bank te kiezen die niet alleen aan je economische wensen voldoet, maar die meteen ook het belang van jou als klant vakkundig kan onderstrepen. Dat laatste aspect durven verschillende grootbanken weleens uit het oog verliezen. Wil je zo kunnen rekenen op uitstekende producten en voldoende advies en info? Neem dan zeker een kijkje naar wat Beobank je te bieden heeft.

vergelijk alle Creditcards

beobankmastercard

beobank-mastercard-student

beobank-neckermann-world-mastercard

beobank-visa-student

beobank-extra-world-mastercard

beobank-q8-world-mastercard

Vind de kredietkaart die bij u past: Overzicht creditcards Beobank.