Maak via het internet kennis met stabiele en betrouwbare partner! De huidige nummer een? Cofidis, natuurlijk!cofidis-logo

In België is Cofidis een naam die wel vaker een belletje doet rinkelen. Als overtuigde sportliefhebbers zijn Belgen natuurlijk als geen ander op de hoogte van het belang van Cofidis voor de wielerwereld. Zo is de kredietverstrekker namelijk al jaren de voornaamste geldschieter van een bijzonder talentrijke ploeg. Daarnaast wist Cofidis zich via geslaagde reclamecampagnes handig te positioneren in het collectieve geheugen van de Belg. Zo versierde het bedrijf een plek in verschillende Vlaamse en Waalse media. In de campagnes werd zo opnieuw en opnieuw de nadruk gelegd op eerlijke en betrouwbare informatie gekoppeld aan gunstige prijzen voor nieuwe klanten. Hou je rekening met al die verschillende factoren, dan zal het niemand verbazen dat Cofidis de absolute top heeft bereikt. Klaar om even na te gaan wat Cofidis voor jou in petto heeft?

Vanwege het feit dat Cofidis voornamelijk opereert als kredietverstrekker op afstand, vallen de producten van dit bedrijf hoofdzakelijk uiteen in drie pijlers.

  • Net zoals bij de klassieke grootbanken kan je bij Cofidis terecht voor allerhande leningen: een autolening, een groene lening, renovatieleningen gekoppeld aan hypothecaire leningen… Het grote verschil is echter dat de rente hier net ietsje hoger ligt. Het grote voordeel is dan weer het feit dat je alles online kan afhandelen. Je vraagt je lening aan, voorziet Cofidis van de nodige gegevens en voor je het weet krijg je een reactie op je aanvraag.
  • Als gespecialiseerd kredietverstrekker scoort Cofidis vooral als het aankomt op relatief kleine leningen met een persoonlijke inslag, denk zo maar aan de geldreserve of de persoonlijke lening. In beide gevallen gaat het om een eerder minimaal bedrag dat integraal op je rekening wordt gestort. Het afbetalingsproces gaat hand in hand met een maandelijkse terugbetaling; dat bedrag wordt berekend via de openstaande rente of via de vaste rente die Cofidis je eerder aangaf.
  • De derde optie die Cofidis klanten aanbiedt, bestaat voornamelijk uit internationaal aanvaarde betaalkaarten. Via Cofidis kan je zo online een mastercard ontvangen, of de meer dan handige Partner Card; een betaalkaart waarmee je kan afrekenen in winkels die beheerd worden door 3 Suisses.

In België blijft het aantal consumenten dat een beroep doet op Cofidis gestaag groeien. De aantrekkelijke voorwaarden en de meer dan discrete service zijn in dat opzicht erg overtuigende argumenten.  Bekijk dan zeker eens Cofidis’ homepage of spring binnen in een van de kantoren. Hou er echter rekening mee dat geld lenen ook geld kost.