U kunt niet met alle creditcards gespreid betalen. Soms kunt u dit achteraf wel aanvragen maar betaalt u daarvoor ook de hoofdprijs. Zoek naar een creditcard waarbij deze mogelijkheid al ingebouwd zit. Dan bent u veel goedkoper uit. Hieronder vertellen we u wat de voordelen zijn van dit soort kredietkaarten.

Direct een goede start met geldreserve kredietkaarten

Wat is een kredietkaart met geldreserve? Dat is een kaart waarbij de uitgaven van u niet in één keer betaald moeten worden op het einde van de maand. Dit is met gewone, klassieke creditcards namelijk wel het geval. Daarmee betaalt u iedere maand in één keer uw krediet terug. Creditcards met geldreserve hoeven niet gekoppeld te zijn aan uw eigen bank. Er wordt een kredietlijn geopend bij een kredietaanbieder. U betaalt uw verbruik terug, geheel volgens uw eigen ritme! U betaalt daarover een interest (rente). U hoeft geen verantwoording af te leggen over het gebruik.

Visa kaart van Beobank is een echt krediet

We hebben voor u gezocht naar kaarten die u in de vorm van een geldreserve kunt aanvragen. We kwamen al vrij snel uit bij de Visa kredietkaart van de Beobank. Dit is pas een ECHTE kredietkaart! Want u kunt van een geldreserve gebruik maken zonder een vaste duur. U mag in dit geval helemaal zelf bepalen wat de hoogte is van het kredietbedrag dat u opneemt. Uiteraard spreekt met u Beobank wel een gebruikslimiet af. U kunt al een reserve vanaf €500 aanvragen. De maximale geldreserve is €10.000 (€10.001 om precies te zijn).

Een echt krediet met deze Visa kaart

Met deze kredietkaart van Beobank gaat u een echte kredietovereenkomst aan, aangezien u ook een echt krediet neemt. Deze geldreserve noemt men een ‘revolving credit’. U lost af in uw eigen ritme/tempo. U dient zich wel per aflossing aan een minimale aflossing te houden van 5 procent van het saldo dat openstaat. Heeft u dus €1000 opgenomen, dan maakt u bij uw eerstvolgende aflossing een minimaal bedrag over van €50.

Bancontact automaten

Heeft u uw Visa kaart van Beobank ontvangen? Dan kan u het kredietbedrag bij een Bancontact automaat ophalen. Het is daarnaast ook mogelijk om telefonisch te vragen om een geldbedrag op een bestaande bankrekening te storten. Wat ons betreft is deze kredietkaart echt een hele goede aanvulling van bijvoorbeeld uw gewone bankcard. De voordelen van de kredietkaart met geldreserve van Beobank hebben we hieronder nog eens voor u op een rijtje gezet.

Wat zijn de voordelen van VISA kredietkaart van Beobank?

  • U kan altijd gebruik maken van een geldreserve.
  • Een relatief goedkope VISA creditcard: De jaarlijkse kaartbijdrage is €5.
  • U kunt uw rekening online beheren.
  • Bepaal uw eigen ritme waarin u terugbetaald.
  • 24 miljoen verkooppunten wereldwijd.
  • Online aankopen doen.