Bent u benieuwd welke kredietkaarten er naast de bekende kaarten zoal aan te vragen zijn? Op deze pagina leest u meer over 4 kredietkaarten die in België relatief onbekend zijn, maar die mogelijk toch bepaalde voordelen bieden. En dan met name voor eigenaren van webshops die ook hun klandizie halen uit het buitenland. Heeft u een webshop? En wilt u uw markt uitbreiden naar het buitenland? Voeg dan in elk geval de onderstaande kredietkaarten toe aan uw website en geef uw klanten de mogelijkheid om te betalen met een voor hen bekende creditcard.

Carte Bleue creditcards

In België is Carte Bleue niet zo bekend. Althans, op Belgische kredietkaart websites komen we zelden informatie over deze kaart tegen. Het is echter in Frankrijk een zeer geliefde betaalkaart! Voor Belgen die vaak hun aankopen doen in Franse webshops, zou de Carte Bleue een welkome toevoeging zijn. Ook voor Belgische website-eigenaren is het verstandig om een betaalmogelijkheid voor deze kredietkaartmaatschappij toe te voegen. Zo kan u in een klap een veel groter publiek bereiken. Want er zijn ongeveer zestig miljoen gebruikers van deze kaart! Een groot deel van deze creditcards is geschikt voor online betalingen.

Discover Card

Nog nooit gehoord van de Discover kredietkaart? Dat kan misschien wel kloppen. Want de kaart wordt het meeste in de VS gebruikt en uitgegeven. In totaal heeft de Discover card meer dan 60 miljoen kaarthouders! In de Verenigde Staten staat de kaart op de derde plaats, na MasterCard en Visa. Het Discover Netwerk heeft contracten afgesloten in China, Korea, Rusland en de VS. De kaart wordt dus in veel landen geaccepteerd. Zorg ervoor dat u Discover kredietkaarten accepteert en u zult wellicht over de grens uw koopwaar gemakkelijker kunnen verkopen.

Diners Club kredietkaarten

Wist u dat deze kaart, de Diners Club, wereldwijd enorm veel wordt gebruikt? Hij behoort zelfs in de top-5 van meest gebruikte kaarten. De consumenten die deze kredietkaart voor online betalingen gebruiken, die behoren tot een koopkrachtige groep. Ook bedrijven maken graag van de Diners Club kaart gebruik. Zonder uitgavenlimiet kan deze groep online ook grotere bestellingen doen. Accepteer op uw website de Diners Club kaart en verhoog uw omzet!

De China UnionPay creditcard

Heeft u een internationale webshop en wilt u voet aan de grond krijgen op de Chinese markt? Accepteer dan maar snel de China UnionPay creditcard! Consumenten in China shoppen steeds vaker bij Europese webwinkels. Ook toeristen gebruiken de kaart graag in fyieke winkels. Momenteel heeft UnionPay zo’n 5 miljoen kaarthouders.